Web Analytics Made Easy - Statcounter

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

عصر ایران؛ مهرنوش خالقی ــ نافرمانی در کودکان یک رفتار کاملا طبیعی‌ است و کودکان از حدود ۲ سالگی متوجه می‌شوند که می‌توانند با والدین خود مخالفت کرده و از طعم شیرین نافرمانی لذت برند.
جان سرجنت استاد روانشناسی و علوم رفتاری در دانشکده بایلور هیوستن می گوید: «کودکان دنیای پیرامون خود را جایی عظیم می‌پندارد و احساس ضعف خود را با (نه) گفتن، تسکین می‌دهد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نافرمانی نشانه سلامت و رشد سالم کودک است. نافرمانی یک استعداد است که می‌تواند نقش مهمی در زندگی افراد ایفا کند. عکسی وجود دارد که مرد کارگری‌ در آن دیده می‌شود به نام آگوست لندمسر که در صفِ مردم گوش به فرمان رهبر نازی، از سلام کردن به رهبر آلمان سرپیچی کرده .

پژوهش‌های بسیاری ثابت کرده‌اند که کودک برای کشف و شناسایی احساساتش، بایستی فرصت تجربه داشته باشد و مورد توجه والدین یا مراقبین قرار گیرد.
گاهی والدین تصور می‌کنند سختگیری نکردن و به رسمیت ندانستن نافرمانی کودکان پیامدهای ناخوشایندی دربردارد. این درحالیست که نادیده گرفتن احساسات و بی توجهی به استقلال‌طلبی کودک، او را دچار ناکامی و ضعف عزت نفس میکند.

این ویدئو را ببینید تا بیشتر دراین‌باره بدانید

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۷۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر مهم رهبر انقلاب به نیروهای نظامی از زبان فرمانده بلندپایه ارتش

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان عصر چهارشنبه در همایش ملی جوانی جمعیت و قدرت نظامی ضمن تبریک ایام دهه کرامت، گفت: برای این همایش ملی تنها ارتش حضور نداشته و از تمامی سازمان‌ها و دانشگاه‌های کشور در این امر مهم مشارکت داشته‌اند.

بنابر گزارش ایرنا، رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش افزود: در ابتدای انقلاب جنگ به سراغ ما آمد اما به فرموده امام حسین(ع) جنگ با وجود تلخی‌ها می‌تواند در برابر دشمنان، پیروزی‌ها و تجارب را هم به دنبال داشته باشد.

سرتیپ پوردستان بیان کرد: ما هر آنچه می‌توانیم باید آماده شویم تا دشمن نتواند بر ما غلبه کند، یکی از تذکراتی که رهبر معظم انقلاب بر ما تأکید داشتند این بود که ما همواره باید آماده باشیم.

وی تاکید کرد: ما امروز با چهره جدیدی از تهدیدات مواجه‌ایم و لذا باید متناسب با آن ظرفیت‌های دفاعی و تهاجمی خود را تامین کنیم. در دنیایی که قدرت حرف اول است آیا می‌توان به مجامع بین المللی دل ببندیم، اکنون در غزه شما جنایت‌ها را می‌بینید که این مجامع سکوت کرده‌اند.

سرتیپ پوردستان افزود: یکی از مؤلفه‌های اصلی قدرت، جمعیت است که به این امر مهم توجه بسزایی نشده است و به عنوان یک سرباز از شما اندیشمندان درخواست دارم به عنوان یک تهدید به کاهش جمعیت نگاه کنید و اجازه ندهید از این موضوع دشمن سوء استفاده کند.

وی درباره اثرات جنگ ترکیبی بر روی جمعیت گفت: یکی از ابعاد جنگ ترکیبی اقتصادی است که با کاهش پول ملی و تورم ایجاد می‌شود و همین مساله منجر به کاهش جمعیت می‌شود.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش افزود: جنگ فرهنگی یکی دیگر از ابعاد جنگ ترکیبی است که دشمن با این جنگ، قلب و روح را مورد هدف قرار می‌دهد که سبب رشد ازدواج سفید می‌شود. یکی دیگر از ابعاد جنگ ترکیبی، بیولوژیکی است که دشمن سال‌ها به این مورد هم توجه داشته و نه از طریق جنگ سخت بلکه با انتقال بیماری و ویروس به ما حمله می‌کند.

امیر پوردستان از دیگر اقدامات دشمن در جنگ ترکیبی را محصولات تراریخته دانست که از این طریق نیز کاهش جمعیت به وجود می‌آید. همه باید مقابل جنگ ترکیبی دشمن با رویکردهای قوی ایستادگی کنیم و اجازه ندهیم از طریق موضوع‌های مختلف بر کشور نفوذ کنند.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش یادآور شد: اگر خودمان را متناسب با تهدیدات حتما ضربه پذیر خواهیم بود بنابراین یکی از مولفه‌های قدرت، جوانی جمعیت است که انرژی دارد و می تواند در حرکت‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و نظامی اثرگذار باشد.

امیر پوردستان گفت: اگر نگاهی آماری به رشد جمعیت کشور داشته باشیم شرایط مناسبی ندارد و و اگر این رشد همینطور جلو برود در سال‌های آینده ایران یکی از کشورهای پیر خواهد بود به همین دلیل در ادامه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ارتش خود را ملزم دید که اولین همایش ملی جوانی جمعیت و قدرت نظامی را ساماندهی کند.

وی افزود: از سال ۱۳۹۳ رهبر معظم انقلاب توصیه‌هایی را برای افزایش جمعیت داشتند و حتی سیاست‌های کلی جمعیت را ابلاغ کردند اما متولی نداشته است بر همین اساس امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران دبیرخانه دائمی جوانی جمعیت را پایه‌گذاری کرده است و از همه دلسوزان نظام هم دعوت کرده که در این زمینه مشارکت داشته باشند.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که نقشه راهی را تهیه کند و به تصویب دفتر نظامی رهبر معظم انقلاب برسد و جهت اجرا به سازمان داده شود و کمیته‌ای بر این روند نظارت کند تا بر اساس نقشه راه کار را دنبال کنیم.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904398

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • تذکر مهم رهبر انقلاب به نیروهای نظامی از زبان فرمانده بلندپایه ارتش
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه